Een lach is een simpele manier om er mooier uit te zien!

Wanneer we als kind opgroeien, maar ook daarna nog, zijn onze tanden, kiezen en kaken volop in beweging. Het gebeurt vaak dat tanden scheef groeien, maar dat is niet altijd erg en de tandarts houdt dat goed voor je in de gaten. Maar wanneer de kans groter is dat meer tanden scheef gaan groeien is het slim om een bezoek te brengen aan de orthodontist. Met een orthodontische behandeling in onze praktijk en het plaatsen van een beugel zorgen we ervoor dat de tanden weer recht komen te staan en de boven- en onderkant van het gebit netjes op elkaar aansluiten.

LEENSTRA_THOMAS

Orthodontist Dr. T.S. Leenstra

openingstijden

De praktijk is van maandag tot en met donderdag geopend voor behandeling. Op vrijdag houden we ons vooral bezig met beugels verwijderen en kleine reparaties.

De telefonische bereikbaarheid is:
op maandag t/m donderdag:
8:15 – 12:00 uur en van 13.00 – 16.30 uur

op vrijdag:
8:15 – 12.00 uur en van 12:30 – 15.00 uur

ons team

Orthodontist Thomas Leenstra wordt bijgestaan door vijf collega’s die zowel in parttime als fulltime dienstverband verschillende taken in de praktijk uitvoeren. 
Anita beheert doorgaans de balie, maakt alle afspraken en verzorgt de planning. Daarnaast heeft zij jarenlange ervaring als ortho-assistent. Dit doet zij 2 halve dagen per week, Iris beheert op deze dagen de balie.
Beide dames kunnen ook alle vragen over de beugel beantwoorden.

De collega’s Karin, Marloes, Iris en Emke zijn allemaal ook zeer ervaren in het beugelwerk. In afwisselende samenstellingen werken zij samen ‘aan de stoel’ en assisteren de orthodontist bij uiteenlopende werkzaamheden, zoals het maken van een 3D gebitscan en het plaatsen, onderhouden, repareren en verwijderen van beugels.

samen sterker

We werken in hecht teamverband, bieden ondersteuning en controleren elkaars werk.

Samenwerken voor een mooie glimlach

In onze praktijk worden niet alleen kinderen maar ook vele volwassenen behandeld. 
De praktijk is dus niet alleen gericht op de orthodontische behandeling van kinderen. De behandelingen variëren van kleine tandstandcorrecties tot uitgebreide gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen.

Wij gaan uit van jouw wensen. In overleg kan gekozen worden voor een kleine behandeling. Ook kan, indien nodig, gekozen worden voor uitgebreide behandelingen in combinatie met bijvoorbeeld implantaten, kronen, bruggen of chirurgische kaakcorrecties.

Uiteraard werken wij dan nauw samen met de tandarts of de kaakchirurg. Wij zullen altijd alle voor- en nadelen van de diverse keuzes met je bespreken zodat je goed voorgelicht een keuze kan maken waar jij zelf achter staat. Simpel gezegd: “Zorg op maat!”

Ik wil graag een afspraak bij
de praktijk maken.